Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

CSK-LerøyJ-1.jpeg
Hedda Aasen får representere Charlottenlunds mange dyktige talenter. Alle klubbens fire lag tok full pott i helgens Bring- og Lerøy-serie. (Foto: JØRN ALMBERG)

10 med full pott

Det ble en skikkelig fin start på Bring- og Lerøy-sesongen for Region Nord-lagene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Ti av lagene våre sikret seg full pott og mer enn halvparten av kampene som våre lag var involvert i endte med seier!

At alle de fire CSK-lagene vant alle sine kamper, er intet mindre enn imponerende. Guttelagene slo for eksempel begge to Elverum sine rekrutter. Her er våre lag som tok rent bord i første runde.:

Bring jenter:
Strindheim og Charlottenlund
Bring gutter:
Charlottenlund, Melhus/Gimse og Alta
Lerøy jenter:
Charlottenlund og Byåsen
Lerøy gutter:
Kolstad, Melhus/Gimse og Charlottenlund.

Av enkeltresultatene merket vi oss at Byåsens lerøyjenter slo Larvik med fire mål. Byåsen-seier over Larvik er ikke vanlig kost nå til dags...

Og en liten pussig greie: Bodø HKs jenter i Lerøy vant én kamp og tapte én – med samme siffer. Begge kamper endte 28-19...

Mer enn noen kamper...

Bring- og Lerøy-seriene er langt mer enn en serie kamper land og strand rundt. Steinkjer er et godt eksempel. Der ble gjestene fra Elverum og Charlottenlund tatt riktig godt imot til Bring-runde i avdeling 2. Begge gjestelagene ble traktert med lunsj – sodd til de som kom mest langveis fra og brødmat til CSK-guttene. Ikke rart flinke arrangører i Steinkjer HK fikk gode tilbakemeldinger fra lag og dommere.

Steinkjer-1.jpeg

Steinkjer-guttene tapte begge sine to første Bring-kamper, men var bare tre mål unna poeng mot Elverum. Og klubben arrangement i Steinkjer høstet mange godord. (Foto: STEINKJER HK)

Etter vel gjennomførte kamper og arrangement rundet Steinkjer-spillerne og deres foreldre av det hele med å spise sodd sammen. At klubbens G16-lag fikk «betalt» for jobben med et hyggelig økonomisk overskudd, hører også med.

Rundt 200 tribunefolk fulgte med på de tre kampene, og det er all grunn til å konstatere med stor tilfreshet at både Trønder-Avisa og Namdalsavisa hadde medarbeidere til stede under arrangementet.

 Neste runde i Bring og Lerøy spilles om fire uker – 8./9. desember.

 

G-6.jpeg

Elias Raanes Sæteraas svever inn over målfeltet i Melhus/Gimse sin Lerøy-kamp mot Viking TIF (Foto: MELHUS/GIMSE) 

Alt om Bring- og Lerøy-serien finner du her:

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/kampaktivitet/nasjonale-serier/bringserien/

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/kampaktivitet/nasjonale-serier/leroyserien/