Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Julekalender_2017.jpg

Julekalender

Julen kommer stadig nærmere, noe som betyr: Julekalender! Bli med - Vi trekker flere vinnere :-)

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sesongen er godt i gang – nærmere halvspilt, det er håndball-VM på TV, snøen daler ned og julen står snart for tur. Hva passer vel bedre enn å ha en håndballbasert julekalender? Vi kårer ÉN VINNER med flest riktige svar, samt trekker flere tilfeldige vinnere av de som har deltatt i kalenderen. Er det flere med samme sluttsum trekkes vinneren. Bli med på julekalenderen, og du er med i trekningen om flotte premier!

Julekalenderen finner sted på vår Instagram-konto (@handballnord). Hver dag kommer det en ny luke (1.-24. desember) på vår Instagram-story med et håndballrelatert spørsmål. Dermed blir oppgaven din å trykke på det du mener er det riktige svaret av de to alternativene som dukker opp. Og hvem vet? Kanskje det nettopp er DU som samler opp flest poeng frem til julaften?

Slik blir du med i julekalenderen:

  1. Følg @handballnord på Instagram
  2. Se vår story/historie/luke ved å trykke på vårt profilbilde. Når du har sett dagens luke trykker du på det svaralternativet du mener er det riktige (Svarene dine vil ikke være synlige for andre).
  3. Vi kårer en hovedvinner etter konkurransens slutt, og trekker flere tilfeldige vinnere i løpet av perioden.
  4. Vinnere blir kontaktet på melding via Instagram, og riktig svar publiseres hver dag før neste luke.

Regler og vilkår:

Konkurransen kjøres på Instagram, og varer fra 1. desember til 24. desember 2017. Det er ingen aldersgrense for å delta i konkurransen. Poengsummen legges opp mot instagrambrukeren, så samme profil bør bli benyttet for å få en god poengsum. Hovedvinneren og de andre vinnerne vil bli kontakten over Instagram. Man aksepterer at brukernavn/navn offentliggjøres på våre sosiale medier (handball.no, facebookside og instagram) i forbindelse med annonsering av vinnerne.

Premiene vil være ulike håndballeffekter, samt premier fra våre samarbeidspartnere. Premiene er personlige, og kan ikke overdras til andre. De kan heller ikke byttes inn mot andre premier, størrelser o.l. eller i kontanter.

Ved deltakelse i konkurransen godtar man automatisk disse konkurransereglene.

Lykke til - og med ønske om en riktig fin førjulstid!