Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

BRING-hovedbilde.jpeg

BRING: Tre i samme pulje

Sandefjord TIF får litt av en oppgave i helgen – vestfoldingene møter tre lag fra Region Nord.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.


I Bugårdshallen skal nemlig G16-lagene til både Charlottenlund, Bravo og Bodø spille sine tre kamper. Sverresborg og Spjelkavik er de to eneste lagene fra regionen vår som har full pott etter to kamper.  

I J16-klassen barker også regionnaboer mot hverandre. Frøya er arrangør i helgen, og ett av de tre motstanderlagene er Byåsen. Frøya har to knappe tap bak seg fra første runde. Kanskje kan jentene med god publikumsstøtte både ryste Byåsen og ta sine første Bring-poeng i helgen.

Her er førkampen-rapporter vi har mottatt fra lagene våre:

 

Spjelkavik-BRING.jpeg

SPJELKAVIK-GUTTENE f.v.: Lukas Vad, William Larsen, Erik Rønnestad, Oliver Kiran Ness, Stian Engvik Fosse, Markus Buchardt, Jonas Myklebust, Jørgen Dybvik, Jørgen Rønnestad, Njål Syversen , Iver Karlsbakk Småge, Daniel Remvik og Didrik Johansen.

 Spjelkavik G16: Sluttspillet er målet 

Vi setter I dag kursen mot Tønsberg hvor det skalspilles tre nye kamper I helgen. Vi møter Tønsberg Turn, Bækkelaget Elite og Randesund i denne runden og er klar over at det nok blir tre tøffe kamper mot gode motstandere.

Gutta har et mål om å kvalifisere seg til det nasjonale sluttspillet, og med full pott i første runde har de skaffet seg et godt utgangspunkt. Det er imidlertid veldig tøft og krevende med tre kamper på to dager, så spillere og trenere tar én kamp i gangen. Med et godt resultat her vil det også skape ekstra stort engasjement rundt laget og klubben til 3. runde når vi har hjemmearrangement. (Torbjørn Ness /trener)

 

Frøya-BRING.jpegFRØYA-jentene - bak fra venstre: Sara Knutshaug, Mia Berge, Emilie Ervik, Hedda Bremnes, Maiken Ervik, Sofie Norheim, Maiken Helsø, Selam Ros Svensdottir og Emma Hansen. Foran fra venstre: Frida Riiber, Anne-Lise Kvakland og Ingrid Hestnes.  (FOTO: Lena Jørgensen, froya.no)

Frøya J16: Gratis livesending i lokalavisa

Når Frøya tar imot konkurrenter fra Trondheim, Bergen og Fredrikstad i helgen, håper de at frøyværingene strømmer til hallen for å støtte sine Bring-jenter. For de som ikke har anledning til å komme i hallen, så kan gratis livesending på www.hitra-froya.no være et nest beste valg.

  BodøJ16-BRING.jpegBODØ-jentene - foran f.v.: Amanda Steffensen og Ella Tryggestad. I midten f.v.: Ina Larsen, Linnea Solbakken, Ingeborg Olsen (syk og ikke med i helgen), Turid Bakke Hartløff og Sanne Martinsen. Bak f.v.: Alida Vikjord, Julie Tennes, Sofia Whittaker, Synne Namtvedt, Line Berg-Åsheim, Emile Namtvedt og Aleksandra Fiborg.

Bodø HK J16: Skadefri og topptente jenter  

Jentene gleder seg stort til helgens kamper i Ryggehallen. Vi har allerede vunnet én kamp i første runde av Bring, og føler at vi er godt i gang. 
Vi er godt forberedt, så å si skadefri og topptent foran helgens kamper. Det blir utrolig gøy å få spilt kamper sørpå, da avstandene mellom lagene i nord er stor.
Vi tar én kamp om gangen og fokuserer på å få til vårt spill. Vi er en glad og godt spleiset gjeng som elsker å spille håndball. (Jannicke Namtvedt / leder)

 

Molde-BRING.jpeg
Moldejentene klare for Bring på hjemmebane – foran f.v.: Ingrid Talseth Singstad, Oda Brunvoll Larsson, Eline Sæter, Mia Sletvold, Katrine Dalstein Myrvang, Mathea Bekken Sandøy, Marte Hopen Hoel og Annika Rangnes. Bak f.v.:Thea Malo Windstad, Thea Sylthe Bjørlo, Ingrid Vike, Ane Norli Berg, Kjersti Walle, Ane Sofie Ljøen, Silje Melsæther og Fride Heggdal Stølen

(Molde har partnersamarbeid med Vestnes Varfjell. Tre av Varfjell-spillerne - Emilia Frisk Azour, Ingrid Helene Vikås og Astrid Hestnes - vil få spilletid i helgens Brind-kamper.)

Molde HK: Får sterk motstand på hjemmebane

16-årsjentene til Molde HK ser fram til tre hjemmekamper og sterke motstandere på besøk i Idrettens Hus. Haslum, Hundvåg og Storhamar er gjestende lag – de tre lagene som topper tabellen i avdeling 4 etter den første kamphelga og som er tippet blant favorittene til sluttspillplassene. Vi åpnet med tomålstap mot Bergen HK og firemålsseier mot Ull/Kisa i sine to første kamper. Det har vært stor kampaktivitet også i regionserien den siste måneden, og det har vært fint å kunne bruke hele troppen i denne perioden. Tre strake seire (etter ett tap) i den midtnorske serien – de to siste i Trondheim sist helg - gir jentene en fin «go» inn mot Bring-helga. Tre tøffe motstandere venter – det er akkurat slik det skal være i denne serien! (Jan Henrik Indbjør / trener) 


Sverresborg-BRING.jpeg
SVERRESBORG-guttene og trenere: Bak fra venstre: Benjamin Berge, Suzi Zulijani, Kristian Granmo Sletvold, Markus Dahl, Trym Berstad Frengen, Alessandro Zulijani, Erik Worpvik Tverdal, Joar Block, Elias Berge, Nicolai Daling, Andreas Karstensen, Claes Andersson. Foran fra venstre: Remi Nicolai Volden, Thomas Aksdal, Sander Norum Andersson, Adrian Berdal, Sune Lianes, Tage Hestbek Nielsen, Jakob Gjøl Dahle, Kent Emil Kjeldsberg, Ola Morten Fredheim.


Sverresborg G16: Til Ski med buss 

Gruppa har hatt en periode med sykdom og småskader siden forrige Bring-runde, men kan nå rapportere om en skadefri og frisk tropp. Vi busser nedover til Ski på fredag med en tropp på 15 spillere. Første runde gikk over all forventning med seier over Elnesvågen og Glassverket, og vi har trua på at alt er mulig også i kommende runde om vi presterer på vårt beste. Uansett skal det ikke bli vanskelig å få opp tenningsnivået med Ski, Kjelsås og Viking HK som motstandere. Viking blir et nytt spennende bekjentskap, mens Kjelsås og Ski er velkjente topplag i G00-klassen som vi har møtt tidligere i Petter Wessel cup. Dette blir tøffe kamper på øverste nasjonale nivå som vi virkelig gleder oss til! (Jomar Frengen / oppmann)

 

Klæbu-BRING.jpeg

Klæbu-jentene klare til bringmatcher - Bakerst fra venstre: Vilde Sjøli, Kaja Nervik, Sofie Læhdheim Moe, Emilie Iversen, Zhandra Bjønnes, Lill Mari Engan, Majken Nervik, Vilde Caroline Kvellheim, Kristine Forseth, Stine Lyse. I midten fra venstre: Julie Bondø, Ine Kristiansen, Hanne Sether, Tonje Tellugen, Sara Kristiansen, Mari Halgunset, Ylva Brovold. 
Foran fra venstre: Julienne Tche, Astrid Lindsetmo, Marte Kjøren Wesche, Oda Aarø, Thea Løseth, Kjersti Jensås, Karen Forseth.  Liggende: Tone Kroksæter Kvidal. 

KLÆBU J16: Spennende å møte ukjente lag 

Vi drar til Hønefoss med håp om å stjele noen poeng fra det som ser ut å være topplagene i avdelingen. Vi reiser med ambisjoner om å kunne slå alle, og gleder oss først og fremst til å møte gode lag vi aldri har møtt før.
(Jørund Andreas Ulstad)

 

Bodø-frivending-BRING.jpegKlart for frivending. Bodø-guttene har denne sesongen lagt ned noen timer i styrkerommet i tillegg til håndballøktene.

BODØ G16: Styrketrening mellom håndballøktene
Vi er klare og motiverte for en ny Bring-helg i Sandefjord. Det var veldig godt for gutta å kjenne på nivået under første Bring-helga i Bodø. Ikke minst viktig å kjenne at man faktisk er i stand til å matche nivået. De siste tre ukene har gått med til videre terping på forsvarsspill og angrep. Fokus her har vært presisjon, hurtighet og ikke minst en tøffere holdning i forsvarsspillet. Det har også vært terping på kvalitet i skudd og ulike skuddposisjoner. Innimellom håndballøktene har gutta lagt inn en del styrketrening for å bli mer robuste i spesielt forsvarsspillet.  (Hans Petter Myrseth / hjelpetrener)



Strindheim-BRING.jpeg

Strindheim-jentene - Første rekke f.v.: Oda K. Simonsen, Mari N. Kleveland, Sofie Halvorsen, Hanne R. Sagvold, Anna Pedersen Andre rekke f.v.: Elida Engen, Maria Nyhagen, Victoria Andersen, Christine Fuglevaag, Mia Langaas, Mari Brandsø.Tredje rekke f.v.: Mia B E Wevang , Ingrid Kvitsand, Eline Ø. Stener, Fride L. Mastad, Sandra Eriksen, Andrea Iversen, Signe Fjellheim Tunaal, Ingvild Høyem. Ikke med på bildet: Erika Haugen, Stine Vikaune og Silje Kråkenes Gussiåas.

 STRINDHEIM J16: Til Horten etter flying start 

Vi fikk en flying start på Bring-eventyret med fire poeng i første runde og reiser nå til Horten for å møte Sarpsborg, Ålgård og Falk Horten. 

Vi kjenner ikke disse lagene noe særlig fra tidligere, og det er derfor vanskelig å anslå hvilke muligheter vi har. Vi har svingt litt i prestasjonene siden forrige runde og har i tillegg hatt mye sykdom i troppen, men reiser til Horten med 12 relativt friske og svært motiverte spillere. Det var et flott Bring-arrangement Klæbu sto bak i første runde, og jentene gleder seg derfor veldig til helga og et nytt Bring-arrangement med tre kamper mot gode motstandere. 

Våre ambisjoner med Bring-deltakelse er først og fremst spillerutvikling og det å prestere litt bedre som lag for hver runde. Det jobbes veldig godt på jentesida i Strindheim, og det å få nasjonal matching på 16-årsnivå er et ledd i en samlet sportslig utvikling i klubben. (Roar Aksdal / trener)

 
Region Nord-lagenes kamper i helgen:

 JENTER 16:

* Frøya og Byåsen mot Lisleby og Os – i Frøyahallen
* Bodø mot Rygge, Nærbø og Hånes – i Ryggehallen
* Charlottenlund på hjemmebane mot Stabæk, Stavanger og Kjelsås
* Rapp mot i Åsane mot Bamble, Pors og hjemmelaget
* Alta mot Fana, Oppegård og LFH09 – i Østre Greverud
* Strindheim mot Sarpsborg, Ålgård og Falk Horten – i Holtanhallen
* Klæbu i Ringerikshallen mot Våg og Fyllingen
* Bossekop hjemme mot Kongsvinger, Bøler og Langhus
* Molde i hjemmehallen mot Hundvåg, Storhamar og Haslum
* Tromsø mot Halsen, Bergen og Randesund – i Bergslihallen
* Kirkenes mot Østsiden, Ull/Kisa og Sotra – i Gressvikhallen

 GUTTER 16:

* Sverresborg mot Ski, Kjelsås og Viking HK i Skihallen
* Elnesvågen hjemme i Frænahallen mot Vang, Drøbak/Frogn og Bergen Vest
* Strindheim i Drammenshallen mot Glassverket, Bjørnar og ØIF Arendal
* Spjelkavik mot Tønsberg Turn, Bækkelaget og Randesund – i Tønsberghallen
* Charlottenlund, Bravo og Bodø spiller mot hverandre og mot Sandefjord TIF i Bugårdshallen