Anniken Obaidli
Anniken Obaidli ble toppscorer i kampen mot rumenske CS Gloria.

Storhamar hentet to nye poeng i mesterligaen

Storhamar fikk sin andre strake seier i Champions League etter en jevn kamp mot CS Gloria, som endte 25-23.

Etter en seier, tre tap og ett uavgjort resultat var Storhamar klare for sin femte kamp i Champions League søndag ettermiddag. Denne gangen var det rumenske CS Gloria som stod for tur, som før kampen lå på syvende plass i gruppe A, to plasser bak Storhamar.

Storhamar fikk best start på kampen og åpnet med å gå i ledelse 2-0. Utover i omgangen jevnet det seg mer ut mellom lagene og etter ti minutter tok Gloria over ledelsen. Det rumenske laget holdt på ledelsen i ti minutter, før Storhamar snudde det hele og tok ledelsen.

Inn i omgangens siste minutter økte Storhamar til en tomålsledelse. Gloria kom nære utligning, men Storhamar sørget for å beholde tomålsledelsen til pause. Storhamar lå dermed foran 13-11 etter halvspilt kamp i OBOS Arena.

Ut fra pause hentet Eli Marie Raasok frem flere kjemperedninger, som gjorde at Storhamar kunne øke ledelsen fra start. Det svingte noe i starten da hjemmelaget kom fire mål foran fra start, men Gloria reduserte med to. Bare minutter senere var Storhamar i fin driv og kom seg igjen foran med fire, før Mathilde Rivas-Toft sendte Storhamar foran 18-13.

Etter ti minutter startet Gloria en skikkelig opphenting, hvor de kom seg ett mål bak Storhamar på . De gulkledde slapp seg ikke ned og ga aldri fra seg ledelsen, men gjestene kom nære. I de siste minuttene holdt Storhamar seg hakket foran, og Eli Marie Raasok fortsatte å stoppe Gloria. Inn i kampens siste minutt lå Storhamar ett mål foran, før Anniken Obaidli økte til tomålsledelse fra straffemerket. Storhamar tok seieren 25-23 og tar med seg to viktige poeng videre i gruppespillet.

Storhamar møter kroatiske Podravka Vegeta i neste kamp i mesterligaen. Den spilles også i OBOS Arena, lørdag 9. november klokken 16:00. Alle kampene kan du se på EveryPlay.