Spennende kvartfinaler i NM for menn

I løpet av de neste dagene skal det avgjøres hvilke lag som tar seg til semifinalen i herrenes NM.

Fjorårsfinalistene Kolstad og Elverum er begge med i turneringen, mens semifinalistene fra i fjor er ute av konkurransen. Halden vant mot Follo med kun et lite mål, mens ØIF Arendal vant med tre mål mot Bækkelaget. Elverum vant stort over Haslum, mens de øvrige lagene vant sine kamper med mellom fire og åtte mål.

Den første kvarten spilles allerede fredag når Viking TIF i Bergen tar i mot Elverum (kl. 17.00), og sendes på MyGame.  Søndag spiller Runar mot Drammen (kl. 17.00, MyGame), mens Halden møter ØIF Arendal (kl. 17.00, MyGame). Den siste kvartfinalen er satt opp til mandag kveld når Kolstad får besøk av Nærbø (kl. 18.00, TV 2 Play).

Kvinnenes kvartfinaler spilles onsdag 16. oktober, og dagen etter blir det trekning av semifinaler for begge kjønn.

NM-finalene sesongen 2024/25 spilles i Unity Arena  (tidligere Telenor Arena) 29. desember.