Dagur Gautason

ØIF Arendal videre til 3. runde

ØIF Arendal storspilte på bortebane i Hellas lørdag. Med seier 36-24 er ØIF klare for videre spill i Europa.

ØIF Arendal vant det første oppgjøret mot greske Bianco Monte Drama 1986 med tre mål på hjemmebane, og hadde et godt utgangspunkt før kveldens andre møte mellom de to lagene. Andre møte. Andre runde i European Cup.

De rød- og sortkledte arendalittene startet godt lørdag. Bare minutter etter at kampen var blåst i gang, var ØIF foran 6-3, mye takket være venstrekanten Dagur Gautason. Men selv etter tre på rad fra først Birk Hermann Inselseth og dernest Magnus Langeland, kom hjemmelaget likevel à jour på 11-11. Dernest: de siste åtte minuttene av omgangen storspilte ØIF og scoret fem mål. Bianco Monte Drama fikk bare ett.

I den andre omgangen kom Bianco Monte Drama aldri nærmere enn to mål bak. Mot slutten av kampen var det heller ingen tvil om at ØIF Arendal var det sterkeste laget. Da det var ti minutter igjen av kampen var gjestene fra Norge foran med åtte. Da det var fem minutter igjen var ØIF foran med elleve!

ØIF Arendal vant overbevisende med tolv mål og stillingen 36-24 på bortebane. Laget er kvalifisert for tredje runde i European Cup.

Bianco Monte Drama 1986 – ØIF Arendal 24-36 (12-16)