Lillehammer 20241005.
Kolstads Adrian Aalberg under eliteseriekampen i håndball mellom Elverum og Kolstad i Håkons Hall.
Adrian Aalberg ble kampens toppscorer med åtte mål.

Nantes holdt scoringsshow mot Kolstad

Kolstad fikk det tøft mot det franske storlaget Nantes i EHF Champions League. Kampen endte 44-27.

Nantes og Kolstad sto med to poeng hver etter tre spilte kamper i EHF Champions League. Vinneren ville med andre ord sikre seg viktige poeng i kampen om å havne innenfor topp seks i gruppen.

Det franske laget tok styringen fra start på hjemmebane. Etter ti minutter ledet de med seks mål (10-4). Kolstads beste periode i førsteomgang fulgte deretter, da forspranget ble kuttet til fire mål.

Så rykket Nantes kraftig i fra. Det ene målet fulgte etter det andre, og til pause sto det 26-11 på måltavla.

Før andre omgang virket det som Kolstad fikk mer skikk på det defensive. På de første åtte minuttene etter pause scoret Nantes bare to ganger. Andreomgangen ble isolert sett jevn, men med luka Nantes hadde fra første omgang, var det likevel aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne.

Nantes vant til slutt 44-27. Kolstad står dermed fortsatt med to poeng i Champions League. Neste europacupkamp for Trondheims-laget spilles mot Industra Kielce torsdag 17. oktober kl. 18.45 i Trondheim Spektrum.