Arendal 20240224.
Storhamars Eli Marie Raasok under andre semifinale for kvinner i NM i håndball mellom Storhamar og Sola i Sør Amfi.
Eli Marie Raasok stod en god kamp for Storhamar

Knepent tap for Storhamar

Storhamar kjempet kampen ut da de møtte Krim lørdag kveld. Etter to jevne omganger, endte det med tomålstap.

Lørdag var det klart for Champions-League-spill da Storhamar møtte Krim i Ljubljana. Krim hadde vunnet alle sine mesterligakamper før oppgjøret, Storhamar stod derimot uten mesterligaseire denne sesongen. Storhamar kjempet tappert, men Krim beholdt seiersrekken sin, og vant til slutt 25-23.

Det var hjemmelaget som kom best igang, før Storhamar jevnet ut stillingen. Eli Marie Raasok var solid mellom stengene og gjorde det vanskelig for Krim i angrep. Til tross for at Storhamar ikke fikk det helt til å flyte fremover, var lagene like langt da førsteomgang var halvspilt. Det stod 5-5 i Ljubljana.

Lagene fulgte hverandre som skygger i siste del av omgangen. I det siste spilleminuttet tok Storhamar føringen og kunne gå til pause med en knepen ledelse. Det stod 11-12 da lagene gikk i garderoben.

Krims målvakt Barbara Arenhart var i det umulige hjørnet etter sidebyttet. Det tok nesten seks minutter før Storhamar gjorde sin første scoring, og Krim hadde tatt over føringen i kampen. Scoringen viste seg å være forløsende og på noen minutter hadde gultrøyene tatt igjen Krims forsprang og gått opp i en tomålsledelse. Hjemmelaget spiste opp ledelsen, og det stod 19-19 da en halv omgang gjenstod.

Storhamar tok en knepen ledelse, og var i føringen de neste ti minuttene. Med drøyt fem minutter igjen på klokken, utlignet Krim, og det ble nervepirrende i kampens siste spilleminutter. Med ett minutt av kampen, tok Krim ledelsen 24-23. Storhamar stod med en spiller mindre på banen og klarte dessverre ikke å sette utligningsmålet. Krim fikk en scoring på åpent mål, og det endte 25-23 i Ljubljana.

Storhamar spiller sin neste kamp i Champions League den 12. oktober kl. 16. Da skal de møte Nykøbing Falster Håndbold.