Annonse
2024 Posten Cup

Jamina Roberts ble Vipers' toppscorer, her i en tidligere kamp i Champions League.

Knepent ettmålstap for Vipers

Team Esbjerg ble ett fattig mål for store for Vipers, i Champions League-oppgjøret søndag ettermiddag.

Etter to tap, én uavgjort og én seier så langt i Champions League, tok Vipers Kristiansand turen "helt" til danske Esbjerg denne helga. Kampen endte 30-29 til det danske laget, etter en jevnspilt kamp.

De første minuttene av kampen ble preget av mange scoringer, men også endel tekniske feil - særlig fra Vipers sin side.

Etter drøyt seks minutter spilt scoret Henny Ella Reistad på sjumeter for Esbjerg, og utliknet til 4-4.

De fire neste scoringene kom deretter fra nettopp vertslaget, og ved halvspilt førsteomgang lå Vipers bak på stillingen 8-4.

Etter en timeout med snaut 10 minutter igjen av omgangen, var stillingen igjen plutselig uavgjort på 11-11, etter en god periode av Vipers.

Til pause rykket Esbjerg litt ifra igjen, og ledet med to mål på stillingen 15-13.

Andre omgang forløp omtrent som den første.
Lagene fulgte hverandre i de første minuttene, og etter 10 minutter av andre omgang var stillignen 20-20. Deretter dro Esbjerg igjen ifra, før Vipers hentet seg inn igjen og kunne utligne til 24-24.

Siste halvdel av andre omgang var helt jevnspilt, og lagene bytttet på å lede. Til slutt var det altså vertslaget som trakk det lengste strået, og vant 30-29.

På Team Esbjerg finner vi, foruten kampens toppscorer, flere norske kjenninger. Marit Røsberg Jacobsen (fire) og Live Rushfeldt Deila (ett) tegnet seg også på scoringslista, mens Sanna Solberg Isaksen bommet på alle sine tre forsøk.

Vipers Kristiansand møter montenegrinske Buducnost i neste kamp i Champions League. Den spilles i Aquarama lørdag 19. oktober.