Annonse
2024 Posten Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2024 VM 2025 logo illustrasjonsbilde.jpg

Håndball-VM 2025: Fortsatt klubbilletter igjen

Tre måneder før Håndball-VM på hjemmebane merker arrangøren en betydelig økning i billettsalget.

Mandag 14. oktober er det nøyaktig tre måneder til Håndball-VM 2025 for menn kastes i gang i Norge, Danmark og Kroatia. Unity Arena skal være vertskap for to gruppespill, hovedrunde, to kvartfinaler, én semifinale, bronsefinale og finale i perioden 14. januar til 2. februar.

Da er det svært gledelig at vi ser et betydelig oppsving i billettsalget de siste par ukene. For eksempel finnes det nå kun et fåtall seter igjen i kategorien for klubbilletter til oppgjøret mellom Norge og USA 17. januar.

- Vi er inne i en veldig god salgsperiode rent generelt. I forrige uke hadde vi en salgsøkning på 150 prosent. Vi ser at salget tar seg opp i takt med at breddeklubbene har kommet godt i gang med håndballsesongen, og det er vi naturligvis veldig glade for. Vi har også gjennomført et par uker med aktiv markedsføring, blant annet med reklame på trikker og t-bane i Oslo, og det virker som det har hatt en fin effekt, sier prosjektleder for VM 2025, Simen Aaberg.

- At Norge-USA nærmer seg utsolgt for klubbillettkjøpere kan tyde på at fredag er en god dag for å se VM-håndball i Unity Arena. Den påfølgende fredagen, altså 24. januar, spilles Håndballguttas første kamp i hovedrunden, og selv om det er tidlig å si, så kan det fort bli Sverige eller Spania på motsatt halvdel i Norges oppgjør den kvelden. De som ikke får billett til Norge-USA har altså mange gode alternativer, sier Aaberg videre.

Han finner det spesielt gledelig at så mange klubber og lag vil være en del av VM på hjemmebane.

- Nå er den første fredagen så å si utsolgt for klubbilletter, og vi håper at enda flere klubber henger seg på og vil være med på moroa i januar, sier Simen Aaberg.

Vil du kjøpe klubbilletter til ditt lag? Da må du være rask – fristen for å kjøpe klubbilletter er 1. november. Klikk her for mer informasjon om kjøp av klubbilletter!

Kjøp ordinære billetter til VM
Mer om Håndball-VM 2025