Sondre Skovli gjorde en god kamp og scoret seks mål for Drammen. Bildet er fra en tidligere kamp.

Drammen videre i European Cup!

Drammen hadde full kontroll da de tok seg videre til tredje runde i European Cup søndag.

Drammen tok seg komfortabelt videre til tredje runde i EHF European Cup. Søndag beseiret de Holon Yuvalim 35-22, og tok dermed en totalseier 70-51 over to kamper.

Det var lenge jevnt i det første oppgjøret mellom Drammen og Holon Yuvalim, men etter en overbevisende avslutning av det norske laget, sikret Drammen et godt utgangspunkt før returoppgjøret. Gårsdagens oppgjør endte 35-29.

Drammen startet best i returoppgjøret og var på det meste fire mål foran Holon i den første omgangen. Holon kjempet seg tilbake i kampen, og kom à jour på stillingen 11-11, fem minutter før pause. En god avslutning fra drammenserne, og et vellykket 7-mot-6 spill, sørget likevel for at de hvite og blå var i føringen til pause. Det stod 13-16 da kampen var halvspilt.

Drammen fortsatte i det gode sporet etter sidebyttet, og det tok ikke mange minutter før hvittrøyene hadde doblet ledelsen sin. Det norske laget holdt både tempoet og kvaliteten oppe, og Holon kom aldri noe nærmere. Da fem minutter gjenstod var timålsledelsen et faktum. Det hele endte 22-35 og Drammen tok seg videre til tredje runde etter to overbevisende seire.