Annonse
2024 Posten Cup

Drammen, Elverum. Kolstad og ØIF til NM-semi

Kvartfinalene for menn er klare, og trekningen av semifinalene skjer torsdag.

Den første kvartfinalen ble spilt i Bergen mellom Viking TIF og Elverum. Bergenserne som til daglig spiller i 1. divisjon, har hatt en god start på sesongen, men det holdt som ventet ikke mot serielederen i REMA 1000-ligaen. Kampen endte med seier 40-28 til gjestene. Les mer om kampen på Elverums nettside.

Drammen møtte Runar for andre gang på kort tid. I REMA 1000-oppgjøret tok sandefjordingene sin andre ligaseier, men i søndagens kvartfinale var det laget fra Drammen sin tur. Til tross for en del skader sikret de seg seier 36-32 og avensement til semifinalen. Du kan lese alt om kampen på DHKs hjemmesider.

Halden hadde sørlendingene fra ØIF Arendal på besøk i kvartfinalen. Haldenserne lå et poeng foran på tabellen i REMA 1000-ligaen, men det hindret ikke supporterne fra ØIF å ta turen til grensebyen for å støtte laget sitt. Det ble en tett og jevn kamp som sto 28-28 etter 60 minutter. Men da fløyta gikk etter andre ekstraomgang, viste tavla 33-32 til sørlendingene. Les mer om kampen her.

Det siste oppgjøret ble spilt mandag kveld mellom Kolstad og Nærbø. Uten både Sander Sagosen og Sigvaldi Gudjonsson, gikk det likevel veien for den regjerende norgesmesteren. De ledet med fire mål til pause, vant 29-25 og sikret seg semifinaleplass. Les mer om kampen.

Kvinnelagene spiller sine kvartfinaler onsdag, og trekningen av semifinalene skjer torsdag kl. 14.00 for begge kjønn.

Semifinalene for kvinner spilles 6. november, og for herrelagene 14. (evt. 13.) november.