Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Jenter fra Teie håndball
Spillerne fra Teie håndball gleder seg til å gå på landskamp i Larvik.
Foto: Børge Furu

"Alle mann" til Larvik for å se Håndballjentene

Ikke mindre enn 190 personer fra Teie håndball tar turen til Posten Cup for å se Norge - Nederland.

- Søndag stiller vi med spillere, trenere og noen foreldre pluss styret i klubben. Vi har også maskottene som skal løpe inn til kampen, forteller styremedlem i Teie håndball, Christian Jahren.

Selv har han to barn som spiller håndball i Teie, og han er hovedtrener for et lag og hjelpetrener for et annet i tillegg til å være i styret. Det hele startet i desember i fjor da de samlet lagene på autditoriet på en skole for å se Håndballjentene spille VM-kamp.

Portrett
Christian Jahren er styremendlem i Teie håndball. 
Foto: Lars Rolland

- Vi ønsker å bygge klubb på tvers av lagene i Teie, og da måtte vi gjøre noen tiltak. Det er mange gode initiativer i hvert lag, men vi trengte også å bli kjent på tvers, så da passer det fint å dra til Posten Cup i Larvik - det er jo ikke så langt unna. 

Det begynte med lagene han selv er engasjert i, så tok han saken opp i styret som endte med å dekke kostnadene for spillerne. Og så er det ekstra stas i klubben at J10-laget skal få være maskoter til kampen.

- Vi har en veldig bra 2014-årgang med 34 jenter på laget - det er helt ekstremt mange i vår klubb. Det er jenter fra ulike skoler over store deler av Nøtterøy som har en veldig aktiv foreldregruppe. Og vi ønsker å beholde så mange som mulig så lenge som mulig. Derfor var det ekstra morsomt at de fikk oppdraget, det blir superstas for dem, avslutter Jahren.

Det er fortsatt mulig å få billetter torsdagens og søndagens kamper i Posten Cup i Larvik.