Olivia Löfqvist
Olivia Løfqvist og resten av Storhamar-jentene fikk det tøft mot det ungarske laget.

Tap for Storhamar i Champions League

Det ble en tøff visitt fra det ungarske laget, og FTC ble hakket for sterke. Kampen endte 21-27.

Storhamar kom tregt i gang i møtet med FTC-Rail Cargo Hungaria i Champions League-kampen. Åpningsminuttene var preget av lite scoringer, og etter fem minutter ledet gjestene 1-0. Storhamar slet med å komme til gode sjanser, og det skulle gå hele ti minutter før de noterte seg for sitt første mål. Da hadde FTC allerede skaffet seg en ledelse på 5-1.

Halvveis i omgangen hadde FTC økt til 8-2. Storhamar hadde spesielt utfordringer med å stoppe Orlane Kanor, som på dette tidspunktet hadde scoret seks mål på like mange forsøk. Selv om Storhamar hang etter med fem-seks mål gjennom store deler av omgangen, viste de bedre takter rett før pause. Kristin Venn scoret sitt tredje fra kanten, og med godt forsvarsspill og viktige redninger klarte de å redusere til 13-11. FTC svarte med en siste scoring, og lagene gikk til pause på stillingen 14-11 i favør gjestene.

Etter hvilen viste Storhamar seg frem, og scoret omgangens første mål. De jobbet seg sakte, men sikkert innpå FTC, og var etter hvert kun ett mål bak. Da stod stillingen 14-15. Det var imidlertid så nære Storhamar skulle komme. Gjestene økte stadig ledelsen, og halvveis i omgangen stod stillingen 15-18.

Storhamar rotet noe fremover i banen, og flere balltap gjorde at FTC kunne dra fra igjen. Ti minutter før slutt hadde gjestene opparbeidet seg en femmålsledelse på stillingen 21-26. Storhamar forsøkte å holde følge, men FTC viste seg til slutt for sterke, og de vant kampen 27-21.

Storhamar spiller neste kamp 5. oktober kl. 18.00. Da møter de Krim Mercator Ljubljana.