Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ålgård jubler
Jentene fra Ålgård jubler etter seier
Foto: JanInge68photography

Sesongstart for lagene i 2. divisjon

Fire puljer for kvinner og fire puljer for menn. 48 lag kvinnelag og 47 herrelag utgjør årets 2. div.

I 2. divisjon er lagene så vidt i gang med sesongen. På kvinnesiden har noen få har spilt tre kamper, mange har spilt to, flere bare en, og i skrivende stund er det fire lag i avdeling to som ennå ikke har spilt sin første kamp. Men 22. september kastes den første kampen i gang for Bækkelaget som er siste lag i aksjon.

Kvinnelagene som har kommet best ut fra start og har spilt mer enn en kamp og uten å avgi poeng, er Oslostudentene (OSI) i avdeling 1, bergenslagene Bjørnar og Bergensstudentene (BSI) i avdeling 2, Ålgård og Randesund fra region SørVest i avdeling 3, samt trønderne fra Strindheim og Lillestrøm i avdeling 4.

Siste serierunde for lagene spilles 26. og 27. april 2025.

Herrelagene

Også på herresiden er det noen få lag som venter på sin sesongstart: Tromsø, Åsane 2, OSI og Strindheim. Lagene som har spilt flere enn to kamper og fortsatt har sanket full pott med poeng, er sørlandslagene Randesund, AK28, samt Fjellhammer 2 i avdeling 2, Nærbø 2 i avdeling 3 og Follo 2 i avdeling 4.

Tromsø, Åsane og OSI 2 spiller sin første seriekamp 21. september, mens Strindheim er siste lag ut søndag 22. september.

Sesongens siste kamper går 12. og 13. april 2025.

Hold deg oppdatert på kamper og resultater i 2. divisjon her.