Annonse
2024 Posten Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Simen Lyse Kolstad
Simen Lyse var god for Kolstad da han kom inn fra benken.
Foto: Ida/TiTT Melhuus

Magdeburg overlistet Kolstad

Kolstad fikk en tøff start, og til tross for en god opphenting, tapte de 33-25 mot Magdeburg i Champions League.

 

Etter en tøff Champions League-åpning, som endte med tap mot Barça, var det torsdag kveld duket for Kolstads første bortekamp i turneringen mot tyske Magdeburg.

Åpningsminuttene var preget av høyt tempo, hvor hjemmelaget ledet an. Magdeburg var gode i angrep, mens Kolstad slet med scoringseffektiviteten i andre enden. Etter halvspilt omgang lå trønderne under 5-11.

Sergey Hernandez Ferrer storspilte for mellom stengene for Magdeburg, og det måtte stort sett syvmeterkast til for å overliste målvakten. Magdeburg viste fram bredden i laget sitt, og økte ledelsen sin ytterligere. Stillingen var 18-9 til pause.

Simen Ulstad Lyse kom inn for Kolstad før pause, og fortsatte det gode spillet etter hvilen. Bortelaget hadde hevet seg betraktelig fra første omgang og reduserte Magdeburgs ledelse. Da det gjenstod et kvarter stod det 23-16 på måltavla.

Magdeburg var tålmodige i angrepsspillet og spilte seg til gode sjanser, mens Kolstad kjørte mer tempo i angrepsspillet for å prøve å hente inn ledelsen. Bortelaget var effektive i angrep i andre omgang, men Magdeburgs ledelse til pause var for stor, og Kolstad tapte til slutt 33-25.

KAMPFAKTA
Champions League herrer, gruppespill
Magdeburg - Kolstad 33-25 (18-9)
GETEC Arena Magdeburg
Toppscorer Kolstad:
Benedikt Gunnar Óskarsson & Simen Ulstad Lyse - 5 mål
Toppscorer Magdeburg:
Albin Lagergren - 8 mål
Utvisninger:
Kolstad 3x2min, Magdeburg 5x2min