Trondheim 20240529.
Kolstads Sigvaldi Bjorn Gudjonsson under tredje og siste finale i sluttspillet i håndball mellom Kolstad og Elverum i Kolstad Arena.
Kaptein Sigvaldi Gudjonsson spilte fantastisk og satte elleve scoringer

Kolstad seiret på hjemmebane!

Kolstad tok sesongens første seier i Champions League da de beseiret Zagreb onsdag kveld.

Onsdag tok Kolstad imot Zagreb i sesongens tredje Champions League-runde. De to første oppgjørene har endt med tap, men Trondheimslaget holdt bedre stand mot Zagreb og tok sin første seier 29-25.

Foran et ivrig hjemmepublikum startet det i forrykende tempo fra Kolstad. Et påskrudd forsvar og en strålende Torbjørn Bergerud sørget for at Zagreb fikk vanskelige forhold i sitt angrepsspill. Da førsteomgangen var halvspilt stod Kolstad med dobbelt så mange nettkjenninger som gjestene, og stillingen var 10-5.

Zagreb reduserte et par ganger før Kolstad igjen tok tilbake femmålsledelsen. I sluttminuttene gikk bortelaget offensivt til verks i forsvar og lyktes med taktikken. En utvisning gjorde det enda vanskeligere for Kolstad som ikke satte ballen i mål de siste fem minuttene. Zagreb utlignet stillingen like før pausesignalet, og det stod 13-13 da lagene gikk i garderoben.

Det var jevnt etter sidebyttet, og ingen av lagene skaffet seg noen betydelig ledelse i andreomgangens første halvdel. Da et kvarter gjenstod, var lagene var like langt på stillingen 20-20.

Kolstad la om til et 7-mot-6-spill i håp om å løse bortelagets offensive forsvarsspill. Hjemmelaget mestret spillet strålende, spilte seg til klare sjanser, og vartet til og med opp med en flyver i sluttminuttene, den tredje(!) for dagen. Hele publikum reiste seg i sluttminuttene da det ble klart at Kolstad skulle stikke av med årets første seier i mesterligaen. Det endte 29-25.