Annonse
2024 Posten Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20220514 Frivillige på NM-finalen i Jordal Amfi. Stolt frivillig.
Foto: Lars H. Kvam / NHF

Elever strømmer til for å bli frivillig i VM

Arrangørene av vinterens VM har invitert elever og studenter til å melde seg som frivillige. Med hell!

- Det er fint å ha en variasjon i bakgrunn i frivilligkorpset, ikke minst i alder. Derfor er vi glade for at vi i det siste har fått inn mange unge personer til å bidra under Håndball-VM på hjemmebane, sier leder for den lokale organisasjonskomiteen, Arne Storstrøm.

VM for menn i 2025 skal arrangeres i Norge, Danmark og Kroatia, i perioden 14. januar til 2. februar. Unity Arena på Fornebu er vertskap for to gruppespill, hovedrunde, to kvartfinaler, én semifinale, bronsefinale og finale.

Les mer om VM 2025 her!

I skrivende stund er rundt 450 frivillige klare for å gjøre en innsats under VM-ukene på Fornebu. Rundt 150 av disse er påmeldt til frivillig-kickoff i Unity Arena 26. september.

- Vi har sendt ut mailer til 55 videregående skoler i regionen, samt til 13 høgskoler og universiteter, og invitert deres elever til å melde seg som frivillige. Som en følge av dette har nær 200 elever og studenter skrevet seg opp - foreløpig. Det er vi veldig fornøyde med, og vi kommer trolig til å ta kontakt med enda flere utdanningsmiljøer, forteller Storstrøm.

For det er fortsatt rom for flere frivillige – uansett alder og bakgrunn.

- Slik det ser ut nå er det størst behov for å få flere inn til å arbeide med logistikk, sikkerhet, transport og venue, sier Storstrøm.

- Vi trenger også mange i forkant av mesterskapet, som kan være med å rigge og klargjøre arenaen, og til nedrigg i etterkant. Så hvis det ikke passer akkurat å være frivillig under selve mesterskapet,  kan man søke for perioden før og etter, sier Arne Storstrøm, og legger til:

- Vi skal jo også benytte mange fra frivilliggjengen til NM-finalene i Unity Arena 29. desember.