Annonse
2024 Posten Cup

Trym Johnsen scoret fem ganger for Drammen (arkivfoto)

Avansement for Drammen i European Cup

Drammen HK sikret seg avansement i EHF European Cup på komfortabelt vis mot Pallamano Conversano.

Drammen - Pallamano Conversano 38-27, 81-58 sammenlagt:

Etter å ha vunnet det første oppgjøret i EHF European Cups 1. runde med god margin, gikk Drammen inn i søndagens returoppgjør på hjemmebane med en trygg luke.

Det var riktignok Pallamano Conversano som åpnet scoringsballet, og de første syv minuttene var jevnspilte. Men etter hvert tok hjemmelaget over, og på de påfølgende syv minuttene var ledelsen økt til 11-4, mye takket være en solid defensiv innsats. Til pause sto det 20–10 til Drammen.

I starten av annen omgang bød Pallamano på litt mer motstand og scoret fem mål på de første fem minuttene. Drammenserne hentet seg raskt inn igjen med presise angrep og økte ledelsen ytterligere.

Det var aldri spenning i Drammenshallen. Stillingen ble 38-27 i kamp 2, eller 23 mål totalt over to kamper.

Avansementet gjør at Drammen møter israelske Holon Yuvalim HC i runde 2 av EHF European Cup. Den første kampen spilles helga 19.-20. oktober. Returen går en uke etterpå.