Annonse
2024 Posten Cup

Tøff sesongstart for Vipers Kristiansand

Vipers fikk en tøff start på Champions League, og tapte mot Brest på bortebane.

Lørdag kveld spilte Vipers Kristiansand sin første Champions League kamp for sesongen. På andre banehalvdel sto Brest, finalemotstanderen fra Champions League-sesongen 2020/2021 (som Vipers vant, for ordens skyld). Vipers spiller i gruppe B.

Etter en seig og målfattig start på kampen viste måltavla 4-4 midtveis i den første omgangen. Dernest var det Brest som gjorde det best det neste kvarteret. Til pause var hjemmelaget foran med tre.

Vipers startet den andre omgangen godt. På kort tid pyntet de på resultatet, og var bare ett bak. Men så gikk det litt treigt igjen. Og så ble det noen unødvendige tekniske feil. Så slet Vipers med uttellingen. Brest på sin side spilte seg til gode sjanser. Da var Silje Solbergs redninger ekstra kjærkomne. Likevel ledet hjemmelaget stort sett med to.

Selv om Vipers forsøkte seg på et hurtig ankomstspill de siste minuttene, var kampen egentlig allerede tapt. Brest vant sesongåpningen i Champions League med sluttsifrene 30-27. Lagene møter hverandre igjen i februar 2025.

Brest Bretagne Hadball – Vipers Kristiansand 30-27 (13-10)