NOR-ESP
August Lind Oma ble Norges toppscorer mot Spania.

Spansk seier over u-gutta i Sverige

Det tok nærmere to minutter før første scoring, men for hver norske scoring fikk Spania minst to...

Det var et samspilt og fysisk sterkt Spania som ventet u-gutta fredag kveld.

Norge satte kampens første scoring, før Spania det neste minuttet satte to baller i nettet. Sturle Lea Nilsen utlignet til 4-4 etter 8 minutters spill, men så scoret Spania fire på rad.

Det ble dessverre flere tekniske feil, samt bomskudd på Norge, og på det meste var Spania foran med sju mål i løpet av første omgang.
Norge spilte seg opp mot slutten av omgangen, og gikk til pause på stillingen 12-15 i spansk favør.

I løpet av de første 20 minuttene av andre omgang bet Norge seg fast i Spania, og slapp de aldri lengre fra enn differansen til pause. Med ti minutter igjen scoret Spania nok en gang tre mål på rappen, og Norges trener Kristoffer Froestad tok time out.

Selv om hele 11 av 15 norske spillere tegnet seg på scoringslista, holdt det dessverre ikke helt inn, og Spania stakk av med seieren 31-24.

Norge avslutter ScandIberico mot Portugal lørdag formiddag, og du kan følge kampen direkte på handbollplay.se fra klokka 1000.