20240819 Fjordcup

, Hungary vs Norway, Women's Youth (U18) World Championship, Chuzhou, China, 17. 8. 24, Mandatory Credit © Nebojsa Tejic / kolektiff

Siste VM-kamp for u-jentene

Det ble en tøff avslutning på VM for u-jentene (LK06) da de møtte Tsjekkia i kampen om niendeplassen.

En målrik start på kampen, mellom to vinnervillige lag, endte til slutt med tsjekkisk femmålsseier 29-24.

Det startet jevnt mellom Norge og Tsjekkia, som fulgte hverandre til 4-4 etter åtte spilte minutter. Men bare halvannet minutt senere var Tsjekkia i ledelsen 7-4, en ledelse de holdt i større og mindre grad til pause - på stillingen 10-15 i tsjekkisk favør.

Norge kom seg aldri ordentlig inn igjen i kampen etter pause, og Tsjekkia var på det meste sju mål foran. Riktignok endte andre omgang uavgjort, men forspranget fra pause holdt helt inn, og Norges u-jenter tapte siste VM-kamp og plasseringskampen om niendeplassen 24-29.