Patrick Helland Andersen scoret seks mål i oppgjøret mot Tyskland. Her fra en tidligere kamp i mesterskapet.

Tap mot Tyskland i hovedrunden for LM04

Tross knallstart gikk Juniorgutta på sitt første tap i EM og måtte se seg slått 25-21 av Tyskland.

Etter seier i gruppespillet var Juniorgutta klare for hovedrunden i EM, hvor de møter Sverige, Danmark og Tyskland. I den første kampen seiret LM04 over Sverige, før Tyskland stod for tur tirsdag kveld.

Tyskland åpnet med kampens første scoring og kom foran 2-1 fra start, men de norske gutta kom seg i tet og tok over ledelsen etter bare seks minutter. Utover i første omgang hadde Juniorgutta god kontroll og ledet på det meste med tre mål.

Juniorgutta holdt på ledelsen til omgangens siste minutter. Da kom Tyskland sterkt tilbake og utlignet med bare minutter igjen, før de tok over ledelsen med rett over minuttet igjen. Ett mål var også det som skilte lagene da de gikk til pause, hvor de norske gutta lå bak 10-11.

I andre omgang fortsatte Juniorgutta å kjempe for utligning, men Tyskland hadde et lite ekstra gir og økte etter hvert ledelsen. Etter halvspilt omgang økte Tyskland ledelsen til 20-14, men der stoppet ledelsen. De norske gutta hentet inn tre mål og kom nærmere en utligning, men det tyske laget ble hakket for sterke.

Like før slutt dro de norske gutta også på seg utvisning og rødt kort, og var med det en mann mindre inn i sluttminuttene. I denne perioden kom Tyskland foran med fem, men Marius Olseth reduserte til 21-25 før kampens slutt.

I den tredje og siste kampen i hovedrunden møter Juniorgutta Danmark. Den kampen spilles torsdag 18. juli klokken 16:40. Alle kampene fra mesterskapet vises på Handball-globe.tv