Kjetil Åndal
Kjetil Åndal ble Norges toppscorer mot Sverige.

Beachgutta til bronsefinalen

Etter 1-1 i sett, ble det en nervepirrende shoot out som endte med svensk seier. Nå venter revansje mot Frankrike!

I en intens og hurtig semifinale i Beach Handball Championship, ble det scoret tre mål - og seks poeng i løpet av det første minuttet.

Som i den forrige kampen mellom Norge og Sverige fulgte lagene hverandre tett, før Norge på det meste var fire poeng foran. De vant første sett, etter en avslutning med noe klabb og babb.

I andre sett begynte det like jevnt som i første, før Sverige dro ifra. På det meste var de foran med ni poeng, og de vant til slutt andre sett med seks poeng.

I shoot out sto det 6-6 etter de fem ordinære, og det måtte dermed flere til for å kåre en vinner. Vi fikk 8-8, og 10-10, før Sveriges målvakt reddet Norges åttende forsøk. Sverige satte en trygg ettpoenger i andre enden, og kunne dermed juble for finale.

I den andre semifinalen møttes Polen og Frankrike, og førstnevnte lag tok seieren i første sett. De gikk hardt ut også i andre sett, og ledet 6-0 før Frankrike satte sin første topoenger. Det ble etter hvert jevnere, men Polen tok seieren 2-0 og er dermed klare for finale.

Klokka 1400 møtes Frankrike og Norge til bronsefinale, og forhåpentligvis får Norge revansje etter tapet i gruppespillet.

Finalen mellom Polen og Sverige spilles klokka 1600.
Begge kampene kan du se gratis hos EHF TV!