Selin Kamburce
Norges toppscorer mot både Danmark og Sverige, Selin Kamburce.

Tap i siste oppkjøringskamp

I juniorjentenes (LK04) siste oppkjøringskamp før VM, ble det tap 24-29 for Sverige onsdag formiddag.

Akkurat som i tirsdagens kamp mot Danmark, der Norge tapte 29-27, var det Pia Grønstad og Selin Kamburce som slo an tonen for Norge mot Sverige.

Og akkurat som i tirsdagens kamp, begynte også oppgjøret mellom Norge og Sverige jevnt, og etter snaut halvspilt førsteomgang var stillingen 7-7. Mot pause dro svenskene litt ifra, og var på det meste oppe i en femmålsledelse på 15-10 med seks minutter igjen.
Omgangens tre siste scoringer kom fra tre norske spillere, og pauseresultatet var dermed 15-13 i favør Sverige.

Fra start i andre omgang økte imidlertid svenskene sin ledelse, og var på det meste sju mål foran.
Fire raske, norske scoringer endret på dette, og Norge presset Sverige til en time out 10 minutter før slutt.

Norge klarte allikevel aldri å hente inn den svenske ledelsen, og måtte se seg beseiret 29-24 da dommerne blåste av kampen.

Nå venter noen dagers treningssamling for juniorjentene våre, før de er klare for VM i Nord-Makedonia fra og med 19. juni. Der møter Norge Kinesisk Taipei, Japan og Danmark i gruppespillet, før det er hovedrunde og finaler.