Pia Grønstad

Spennende nabooppgjør for juniorene

Juniorjentene (LK04) ble beseiret 27-29 av Danmark, i sin første kamp i Scandinavian Open.

Juniorjentene (LK04) deltar i Scandinavian Open (SOC) i Karlstad 6.-12. juni, sammen med Danmark og Sverige. Dette er oppkjøring før VM i Skopje blåses i gang 19. juni.

Tirsdag kveld møtte altså våre eldste juniorer Danmark, som mandag kveld beseiret Sverige 30-22 i SOCs første kamp.

Danmark slo an tonen for kampen, med to scoringer i løpet av kampens to første minutter. Snaut fem minutter ut i kampen utlignet imidlertid Norge til 3-3, og lagene fortsatte å følge hverander scoring for scoring de neste minuttene.

Etter drøyt halvspilt førsteomgang gikk Danmark opp i en tremålsledelse, og Norges lagledelse ved Eirik Haugdal tok timeout.
Det virket riktignok som det var Danmark som fikk mest ut av denne, og de var oppe i ledelsen 14-10, før Norge satte inn et ekstra gir fram mot pause.

Fra start i andre omgang tok Norge føringen, og utliknet raskt ved Pia Grønstad (bildet). Lagene fulgte hverandre tett gjennom andre omgangs første fem minutter, før Danmark igjen dro litt i fra. De kom seg aldri lenger unna enn to mål foran, og med 10 minutter igjen på kampuret utliknet Pia Grønstad nok en gang for Norge og stillingen var 21-21.

De neste minuttene ble dominert av et hardtarbeidende norsk lag, og på det meste ledet Norge 26-23.
Sluttminuttene ble dessverre, sett med norske øyne, dominert av danske scoringer, og de kunne tilslutt juble for tomålsseier.

Norges juniorjenter møter Sverige onsdag formiddag, og du kan streame kampen direkte her.