Marielle Martinsen
Marielle Martinsen har vært god i alle Norges VM-kamper.

Plasseringskamper for beachjentene

Lørdag morgen var beachjentene i gang med plasseringsspill i VM, første kamp mot USA, deretter ventet Hellas.

Etter noen litt røffe kamper for beachjentene våre i hovedrunden, var det lørdag duket for spill om 9. plassen som beste mulige resultat i VM i Pingtan i Kina.

I første kamp lørdag morgen (0330 norsk tid) var USA Norges motstander, og denne kampen startet som de foregående veldig jevnt, og lagene fulgte hverandre til både 8-8 og 10-10. Deretter dro Norge ifra, og vant første periode med tre poeng.

Andre periode startet Norge der de avsluttet den første, og scoret periodens første to poeng. På det meste i løpet av andre periode var Norge foran med 10 poeng, som også ble differansen ved slutt.
Norge vant dermed første plasseringskamp komfortabelt 2-0.

VM i Beachhåndball - hovedrunde gruppe 2
Pingtan, Kina
Norge - USA 2-0 (17-14, 24-14)
Norges toppscorere: Mari Kirkeby Stensrud - 12 poeng
USAs toppscorer: Christine Mansour - 16 poeng

---

I andre kamp lørdag morgen møttes Norge og Hellas igjen, to lag som også møttes i hovedrunden fredag.
Første periode i lørdagens kamp ble tildels dominert av Hellas, som på det meste var 8 poeng foran Norge. De vant første periode med 9 poeng, 25-16.

I andre periode var det Norge som kom best i gang, men her ble hele perioden jevn og spennende. Lagene fulgte hverandre poeng for poeng helt til de siste to minuttene, da Norge dro litt ifra. Det skal imidlertid ikke mye til i beachhåndball før resultatene endres, men Norge klarte å dra i land seieren med ett poeng, og dermed sto det nok en gang 1-1.

I shoot out satte begge lag sine tre første forsøk, før Hellas satte sitt fjerde - og reddet Norges fjerde forsøk.
Dermed vant Hellas shoot out'en, og også kampen.

Hellas - Norge 2-1 (25-16, 22-23, 8-6)
Norges toppscorere: Thina Helene Kolaas Øyesvold - 12 poeng
Hellas' toppscorer: Eleni Ioanna Kerlidi - 13 poeng

---

Etter dagens kamper, med én seier og ett tap, venter det spill om 11. plassen for Norge søndag. Denne kampen spilles klokka 0510 norsk tid, motstander blir klart senere lørdag.