Selin Kamburce
Selin Kamburce ble kampens toppscorer med syv mål på like mange sjanser.

Nok en seier for LK04 i gruppespillet

Juniorjentene spilte en solid kamp mot Japan, og vant 35-24. Nå venter Danmark i det som blir gruppefinalen.

Etter en komfortabel seier mot Kinesisk Taipei i går, var det klart for en ny gruppespillkamp for Juniorjentene (LK04). I dag var det Japan som stod for tur.

Kampen startet godt for de norske jentene som gikk tidlig opp i ledelsen. De hadde fin flyt fremover i banen, og mange gode målvaktsaksjoner bak i banen. Ti minutter inn i kampen stod stillingen 7-3 til de norske jentene.

Det svingte litt i prestasjonene til Juniorjentene, og de japanske jentene fant stadig luker i forsvaret. Likevel skulle Juniorjentene hevde seg inn mot pause. De økte fra 13-9 med ni minutter igjen til en pausestililng på 20-12.

Etter hvilen var det de japanske jentene som kom best i gang, og tok stadig innpå Juniorjentene. Det snudde imidlertid fort, og det gikk ikke lang tid før de hadde økt til timålsledelse. Da stod stillingen 25-15.

Det var mye godt spill i det norske laget, men japanerne hang godt med. Lagene spilte jevnt, men Juniorjentene beholdt timålsledelsen hele veien. Det endte til slutt 35-24 til de norske jentene.

På lørdag (22. juni) venter Danmark for Juniorjentene. De har også vunnet sine to kamper i gruppespillet, så dette blir en spennende gruppefinale. Kampstart er kl. 15.45 og kan ses på YouTube eller Viaplay.