Beachgutta med dobbeltkamp

Norges beachgutter har i dag spilt to kamper under en samling i Danmark. Det ble ett tap og én seier.

Beachgutta er i helgen på samling i Danmark, og har i dag spilt mot henholdsvis Danmark og Ungarn.

I dagens første kamp, mot vertslandet, tapte Norge første omgang 17-12. Det var mye bra forsvarsspill fra Norges side, og målvakt Simen Westby gjorde en solid jobb bakerst.

I andre omgang spilte Norge veldig bra de første fem minuttene, til stillingen var 14-14. Så gjorde Norge endel tekniske feil, som ga Danmark muligheten til å dra ifra. De vant også andre omgang, med sifrene 27-22, og vant dermed kampen 2-0.
Christian Daviknes ble Norges toppscorer med 14 poeng.

Mot Ungarn begynte det mye bedre enn mot Danmark, og Norge vant første omgang 30-20. Andre omgang ble jevn, og lagene byttet på hele omgangen med å lede med 2 poeng eller ligge uavgjort. Norge spilte bra fremover, men satte forsvaret litt dårligere, som ga Ungarn sjansen til å snu kampen. De vant andre omgang 26-24, og kampen måtte avgjøres med shoot-out.

Norge setter sine tre første skudd som topoengere, før Simen Westby redder Ungarns fjerde skudd. Da trengte Norge bare ett poeng til for å vinne kampen, som Kjetil Åndal trygt sikret.
Norge vant 2-1 over Ungarn, og Chris Inglingstad ble kampens toppscorer med 17 poeng.

Trener Anders Holand Pettersen var godt fornøyd med dagens to kamper:
- Kampen mot Ungarn spesielt var veldig bra, og vår beste kamp her nede siden vi kom hit på onsdag. Det er veldig deilig å lykkes så bra mot fjorårets europamestere! Vi kan også hente med oss mye bra fra kampen mot Danmark, og skal jobbe godt fram mot EM-kvalifisering i juli.