Anniken Obaidli ble Storhamars toppscorer med seks fulltreffere, her fra en tidligere kamp.

Tap for Storhamar i Kroatia

Storhamar fikk det tøft borte mot HC Podravka Vegeta i gruppespillet i EHF European League.

Med en borteseier med seg i sekken fra tidligere i januar, samt storseier hjemme var, det lørdag duket for Storhamars tredje kamp i gruppespillet i EHF European League.

Motstander var kroatiske HC Podravka Vegeta, og det var også hjemmelaget som kom best i gang. De fikk tre nettkjenninger, før Storhamar satte sitt første for kvelden.
Det ble en relativt målfattig kamp totalt sett, men Podravka var på det meste foran med fem mål i løpet av første omgang. Til pause var stillingen 13-9 til hjemmelaget.

I andre omgang var det Storhamar som kom best i gang, og de fikk satt omgangens to første scoringer. De kom seg opp til stilligen 14-13, og hadde da muligheten til å utlikne, men så tok Podravka time out, og satte de to neste scoringene.
Etter noen minutters spill klarte Storhamar på nytt å kjempe seg tilbake til de var bare ett måkl bak, men i kampens seks siste minutter, var det bare Podravka som scoret.

HC Podravka Vegeta vant 23-19, og tar med det over gruppeledelsen i gruppe A. Storhamars neste internasjonale kamp er riktignok også mot Podravka, og det er jo lov å håpe på en solid revansje på hjemmebane.