Storseier for VM-reservene mot Slovakia

VM-reservene viste igjen at de er klare for å bli ringt. Kampen mot Slovakia endte med 14-målsseier.

Etter å ha slått Tsjekkia 31-26 i Cheb på torsdag, fulgte VM-reservene opp med seier 34-20 mot Slovakia fredag kveld.

Kantspiller Kristin Venn scoret det første målet i kampen. Begge lagene hadde kompakte forsvar, som gjorde det vanskelig å finne åpninger og rom offensivt i de første minuttene.

Etter hvert lyktes det for det norske laget å finne rom rundt Slovakias forsvarsspillere. Norge hadde en tremålsledelse i det 10. spilleminutt.

Samtidig fortsatte det stødige forsvarsspillet, og to strafferedninger av målvakt Eli Marie Raasok gjorde at VM-reservene sto med bare fire baklengsmål halvveis inn i første omgang.

Det ble alt i alt en veldig bra første omgang for VM-reservene, og den endte i en komfortabel ledelse til pause. Stillingen var 14-8 etter 30 minutter.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ragnhild Valle Dahl og Sunniva Næs Andersen etter seieren.

I andre omgang var det Sunniva Næs Andersen som scoret først. Senere kom en nydelig utført flyver av VM-reservene, som sørget for at de norske ledet 19-13 omtrent to tredeler inn i omgangen.

Kort tid etter satte linjespiller Heidi Løke inn lagets 20. mål. Etter dette økte avstanden, og VM-reservene/Rekruttjentene skaffet seg en veldig stor luke gjennom solid gjennomført spill.

Det endte til slutt med en komfortabel 34-20-seier til Norge i Tsjekkia.

Dette var den siste kampen for laget før de vender tilbake til Norge for å være tilgjengelige som reserver for Håndballjentene under VM på hjemmebane.

Landskamp, VM-reservene/Rekruttjentene

Slovakia – Norge 20 – 34 (8 – 14)

Sports Hall TJ Lokomotiva, Cheb

Norge: Eli Marie Raasok, June Cecilie Krogh; Ragnhild Valle Dahl 8 mål, Sunniva Næs Andersen 7, Marit Røsberg Jacobsen 4, Live Rushfeldt Deila 3, Emilie Hegh Arntzen 3, Julie Hulleberg 2, Heidi Løke 2, Kristin Venn 2, Ane Cecilie Høgseth 1, Veronica Kristiansen 1, Malin Aune 1, Oda C. Mastad, Celine Solstad, Line Ellertsen

Toppscorer Slovakia: Barbora Lancz 6.

Utvisninger: Slovakia 3x2 min, Norge 2x2 min.