Juniorjentene måtte se seg slått med ett mål i kampen mot Tsjekkia. Her fra VM i Romania tidligere i år.

Knepent tap mot Tsjekkia for Juniorjentene

LK04 spilte jevnt med Tsjekkia hele kampen i Cheb, men hjemmelaget stakk av med seieren 23-22.

Fredagens kamp var den andre av tre kamper i turneringen i Tsjekkia, hvor juniorjentene (LK04) møtte vertsnasjonen.

Lagene spilte jevnt i første omgang, men Norge bygget opp en liten ledelse mot hjemmelaget. Like før omgangens slutt utlignet Tsjekkia, og det norske jentene fikk ikke treff på sitt neste angrep. Det siste minuttet ble målløst og det stod 11-11 til pause.

Ut fra pausen fikk de norske jentene en god start og kom tidlig opp i en tomålsledelse. Etter halvspilt omgang hadde vertsnasjonen tatt igjen ledelsen og det stod 18-18. De tsjekkiske jentene tok så over ledelsen og kom foran med to mål.

Juniorjentene kjempet for å ta igjen ledelsen mot slutten, men hjemmelaget holdt seg ett mål foran. Det endte med tap 22-23 i den andre kampen i turneringen.

Lørdag skal LK04 ut i aksjon igjen, da de møter Romania til den siste kampen i Cheb i Tsjekkia. Kampen spilles klokken 12:00.