Benjamin Berg, her fra en tidligere kamp.

Ingen tvil etter pause da Rekruttgutta vant

Rekruttgutta fulgte opp seieren over Ukraina fredag med seier 34-27 over Polen lørdag.

Polen ledet 3-0 da Benjamin Berg satte Norges første mål i kampen. De norske gutta holdt godt følge, men det var Polen som hele tiden var hakket foran i åpningskvarteret. Trener Geir Erlandsen tok timeout etter 13 minutters spill, da Polen ledet 9-7.

Etter 16 minutter var lagene endelig likt. Tord Haugseng satte sitt første for dagen og utliknet til 10-10. Tre minutter senere tok Norge ledelsen for første gang i kampen. Truls Grøtta scoret sitt fjerde mål i kampen da han sørget for ledelse 12-11.

Polen utliknet og tok timeout. Norge tok igjen ledelsen, men så utnyttet polakkene flere tekniske feil i det norske angrepet og scoret tre mål på rad i minuttene inn mot pause. Kasper Syversen reduserte på en nydelig lobb omtrent i det pausesignalet gikk.

Axel Horgen startet 2. omgang med å utlikne til 15-15. Det var starten på en veldig god periode for våre gutter. Norge ledet 18-15 og presset Polen til timeout seks minutter ut i omgangen.

Nå hadde de norske gutta stoppet Polen fullstendig. Motstanderen sto uten scoring i omgangens 11 første minutter, mens de hvite og blå fra Norge hadde scoret åtte og ledet 22-15.

I den første kampen under Rekruttguttas samling i Sverige, ble det seier 35-29 over Ukraina fredag. Da var det også etter pause Rekruttgutta spilte klart best.

Et kvarter før slutt mot Polen ledet Norge 24-19. De norske gutta klarte å holde avstanden på fire-fem mål, før det til slutt ble sju måls differanse til Polen.

Aksel Horgen ble kåret til kampens beste spiller.