Marie Mikalsen Kvia
Marie Mikalsen Kvia ble Norges toppscorer mot Ungarn.

U-jentene tapte begge oppkjøringskampene

EM-forberedelsene i Ungarn for U-jentene endte med tap 23-32 mot hjemmelaget i søndagens kamp.

Marie Kvia hadde scoret to av Norges tre mål da det nærmet seg kvarteret av søndagens oppkjøringskamp. Ungarn hadde allerede scoret åtte, og det var på tide med en timeout for U-jentene.

Fra 3-8 ble det ikke like langt mellom de norske scoringene, og de norske jentene klarte nesten å holde den samme avstanden som ungarerne hadde skaffet seg.

Malin Wasbrekke sto i mål for Norge før pause, mens Ella Briet Gunnarsdottir sto i 2. omgang.

Etter pause holdt lagene følge til åtte minutters spill, da Kajsa Helland og Marie Kvia scoret uten at hjemmelaget fulgte opp.

Reduseringen til 14-20 var likevel ikke starten på noen norsk opphenting. Halvveis i omgangen lå Norge ti mål bak, 15-25.

Den avstanden holdt seg ut omgangen. Ungarn kom aldri mer enn ti mål foran, men Norge kom aldri nærmere enn åtte mål bak det siste kvarteret.

Lørdag tapte U-jentene for Spania i et jevnere oppgjør.