Daniel Blomgren ble Elverums toppscorer med seks mål i kampen mot Aalborg. Her fra en tidligere kamp.

Nytt tap for Elverum i Champions League

Aalborg ble for sterke for Elverum i deres nest siste Champions League-kamp. Det endte med tap 24-31.

Onsdag kveld var det klart for Elverums nest siste kamp i Champions League, hvor de møtte Aalborg i returoppgjøret i Danmark.

Elverum har kun vunnet én kamp i gruppespillet i årets Champions League. Det norske laget hadde allerede før kampen ingen mulighet for videre avansement i mesterligaen. Aalborg lå på en foreløpig sjetteplass i gruppen og kjempet for å sikre sin plass i til play-offs.

Det norske laget ledet 2-0 før Aalborg satte sitt første mål bak Emil Kheri Imsgard. Det danske laget tok raskt igjen Elverums ledelse, men de to lagene fortsatte å spille jevnt. Etter ti minutter kom Elverum igjen i ledelsen med 7-6, men det ble siste gang det norske laget ledet i kampen.

Aalborg utlignet igjen og kom så i ledelsen. Derfra fortsatte de å øke ledelsen helt inn til omgangens slutt. Elverum lå bak med fem mål til pause, på stillingen 12-17.

Ut fra pausen byttet Elverum blant annet kanter og målvakt, og begge innbyttene ga Aalborg en kamp. Elverum hadde ingen planer om å gjøre det enkelt for det danske laget og kjempet i forsvar og angrep, men det danske laget slapp seg heller ikke ned. Aalborg ledet på ett punkt med åtte mål i andre omgang, men Elverum hentet inn to mål av ledelsen og det stod 23-17 etter halvspilt omgang.

I andre halvdel av andre omgang kom Elverum hakket nærmere og reduserte Aalborgs ledelse til fire mål, men der sa det stopp like før slutt. I kampens siste fem minutter satt det meste for Aalborg, samtidig som de holdt Elverum unna scoringer. Det endte med tap 24-31 i Elverums siste bortekamp i mesterligaen.

Elverum spiller sin siste kamp i mesterligaen onsdag 1. mars klokken 18:45, hvor de møter TWH Kiel.