Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Rema 1000 håndballskole.jpg

Lek og moro med ball i ferien

3000 barn skal få bryne seg på håndball på REMA 1000 Håndballskolen i vinterferien.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

REMA 1000 Håndballskolen er et tilbud til barn i alderen 6-12 år. Håndballskolene holdes over hele landet i vinter- og høstferien, og det blir lagt opp til allsidig trening og lek som passer for alle nivåer.

53 klubber skal arrangere håndballskoler for barn i sitt område i vinterferien, og denne gangen er det 3000 barn som skal fylle uke 8 og 9 med lek og moro i hallen.

- Vi er svært stolte over å kunne bidra til at flere barn og unge kan kjenne på idrettsglede og tilrettelegge for mer aktivitet også i skoleferiene. Ikke minst er vi glade for å være med på å bidra til sunnere idrettsarrangementer, ved å sponse Håndballskolen med frukt og grønt, sier Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000 Norge.

- REMA 1000 støtter aktiv idrett og ønsker å koble sunn mat opp mot idrettsarrangement. I år har vi delt ut over syv tonn fersk frukt til dette formålet, legger han til.

Landslagsspiller Tobias Grøndahl gleder seg over at så mange barn og unge får anledning til å leke med ball i ferien.

- I vinterferien er det flere tusen barn som skal delta på REMA 1000 håndballskolene. Jeg er stolt av at REMA 1000 bidrar til håndballaktivitet rundt om i landet og i hallene i skoleferiene, sier han.

Utviklingsmedarbeider i Norges Håndballforbund, Vigdis Holmeset, mener håndballskolene er en fin introduksjon til idretten.

- REMA 1000 Håndballskolen gir barn muligheten til å utvikle nye ferdigheter og samspill, samtidig som de opplever glede og mestring på håndballbanen. Det å tilbringe tid sammen med andre som har samme interesse, legger et godt grunnlag for nye vennskap. Jeg håper det blir et minne for livet for de som deltar.

Les mer om REMA 1000 Håndballskolen