Storhamars Anniken Obaidli
Anniken Obaidli ble Storhamars toppscorer med seks mål.

Tomålstap for Storhamar i Champions League

Storhamar lå lenge tett med WHC Buducnost, men det glapp mot slutten og endte med tap 25-27.

Storhamar ligger på en foreløpig sjetteplass i gruppe B i Champions League. I deres forrige kamp i mesterligaen møtte de WHC Buducnost, hvor det endte med et knepent tap på ett mål. Nå var det igjen Buducnost som stod på andre banehalvdel, men denne gangen i Boligpartner Arena.

WHC Buducnost kom seg tre lite mål foran Storhamar fra start, men etter syv minutter i første omgang utlignet det norse laget til 4-4. Utover i andre omgang spilte de to lagene veldig jevnt. Buducnost kom seg et hakk foran, men to kjappe scoringer fra Tina Abdula gjorde at Storhamar igjen stod likt med det montenegrinske laget.

Slutten av omgangen ble like spennende, hvor Buducnost lå foran med ett med under tre minutter igjen. Storhamar utlignet til 11-11 med et bestemt skudd fra Anniken Obaidli, men igjen kom Buducnost seg igjen foran med ett mål. Det ene målet ble stående og skilte lagene til omgangens slutt. Storhamar lå under 12-13 da lagene gikk til pause.

Storhamar spilte jevnt med Buducnost også i starten av andre omgang. De gulkledde hang på og klarte å holde gjestenes ledelse på ett mål. Etter åtte minutter kom endelig utligningen og det stod 16-16 i Boligpartner Arena.

Buducnost kom seg igjen foran, men vippet mellom ett og to mål. Storhamar på sin side kjempet for hvert mål. Like etter halvspilt omgang lå Buducnost foran med to, men økte til en tremålsledelse på 22-19. Med rett over ti minutter igjen fikk det montenegrinske laget treff på straffe, og økte med med det ledelsen til fire mål.

Fire mål ble tøft å ta igjen, men både Eli Marie Raasok i målet og angrepsspillerne i Storhamar ga alt for å score målene de trengte i kampens siste minutter. De kom seg to mål bak med minuttet igjen og begge lag fikk inn et siste mål før kampen. Det endte med tomålstap 25-27 for Storhamar i Champions Legue gruppespillet.

Storhamar blir stående med fire poeng i gruppespillet. Neste sjanse for poeng blir lørdag 17. desember klokken 18:00. Da møter de CS Rapid Bucuresti til returoppgjøret, som de tapte knepent mot i den første kampen.