18-åringen Patrick Helland Andersen storspilte i kveldens kamp, og scoret syv mål.

Elverum-tap i Champions League

Elverum spilte en meget god andreomgang, men klarte ikke å hente inn nok til å ta poeng mot Pick Szeged.

Elverum møtte Alexander Blonz' og Kent Robin Tønnesens lag Pick Szeged til kamp igjen etter 30-23-tapet tidligere i høst. Kampens første spilleminutter var preget av høyt tempo og mye fart. Det var jevnt de første fem minuttene, men etter noen bomskudd og kontringer imot, gikk ungarske Pick Szeged sakte, men sikkert opp i ledelsen. Elverum slet med å få satt et godt nok forsvar, og fremover i banen bommet de på sjansene sine.

Seks minutter siden siste nettkjenning, satte Casper Lien lagets sjette scoring, og reduserte til 6-9. Det var jevnt den neste perioden, men Pick Szeged beholdt tremålsledelse lenge. Fem minutter før slutt spite Elverum for nok en redusering, og Uros Borzas hadde to fine aksjoner som bidro til at de kun lå to mål bak. De klarte dog ikke å holde nivået oppe, og gjestene økte stadig ledelsen de siste minuttene. Lagene gikk til pause på stillingen 14-19.

Etter pause var det Elverum som dominerte kampen. De brukte farten sin, og hadde til tider et altfor høyt tempo til at bortelaget klarte å henge med. Ti minutter inn i omgangen hadde Elverum hentet inn tre mål, etter mange fine aksjoner fra blant annet Patrick Helland Anderson. Stillingen stod da 22-24. Elverum hadde bedre kontroll i forsvar, og satte også sjansene sine fremover. Det var jevnt den neste perioden, og med ti minutter igjen av omgangen levde fremdeles håpet om å ta poeng. Det var fortsatt kun to mål opp da stillingen stod 26-28.

Dessverre for Elverum, var de noe uheldige med avslutningene sine fremover i banen, samtidig som at Pick Szeged spilte godt. Få minutter senere var de igjen oppe i en firemålsledelse. Til tross for jevnt spill de siste minuttene, klarer ikke Elverum å redusere nok til å ta poeng. Kampen endte til slutt 32-34.

Elverum møter Barcelona i sin neste kamp i Champions League. Den spilles 9. februar.