Daniel Blomgren scoret fire mål i oppgjøret mot Kielce. Her fra en tidligere kamp.

Knepent tap for Elverum i Champions League

Elverum kjempet godt mot Kielce, men det glapp helt mot slutten og endte med tap 26-27.

Onsdag kveld var det klart for returoppgjøret mellom Elverum og polske Kielce, i Champions League-gruppespillet. Det første oppgjøret i Kielce endte det med seier 37-33 til det polske laget, men i returoppgjøret kom Elverum hakket nærmere.

Emil Kheri Imsgard og Elverum stoppet de to første forsøkene fra Kielce, og gikk deretter foran med kampens første scoring. Kielce kom like bak med utligningen og de to lagene spilte tett frem til det hadde gått ti minutter, hvor den polske klubben kom foran 6-5.

Kielce økte ledelsen, men hjemmelaget hentet inn ledelsen og utlignet til 9-9. De to lagene vekslet mellom uavgjort og ledelse med ett mål. Med bare et halvt minutt igjen av første omgang utlignet Elverum til 13-13, men det poste laget brukte den siste tiden godt og fikk inn et siste mål før omgangens slutt. Det stod 13-14 til pause i Terningen Arena.

I andre omgang er det igjen Elverum som scorer først, og kom med det til ny utligning. Kielce tok raskt ledelsen igjen og økte angrep for angrep. Det polske laget kom seg fire mål foran, før hjemmelaget klarte å snu det. Elverum hentet inn to mål av ledelsen, samtidig som de holdt det rent bakover.

Like etter halvspilt andreomgang kom Elverum til utligning på 20-20 og deretter foran med ett mål. Da endte Kielce sin måltørke på syv minutter og utlignet. Det ble jevnt inn mot kampens slutt og begge lag mistet flere målsjanser og gjorde feil.

Med under ett minutt igjen av kampen kom Kielce foran med ett mål. Elverum satte opp et syv mot seks spill, men fant ikke rommene. Uros Borzas prøvde seg på et skudd, men det gikk ikke forbi det tette forsvaret til Kielce. Det norske laget ga Kielce en skikkelig kamp om poengene, men det endte til slutt med ettmålstap 26-27.

Elverum spiller sin neste kamp i Champions League-gruppespillet onsdag 7. desember klokken 18:45. Da møter de RK Celje i Slovenia.