LM02 lagbilde. Bak f.v. Tord Lea Knutsen, Håkon Halvorsen, Fredrik Tønne, Fredrik Ruud, Eirik Elnan Garnvik, Jørgen Laug, Aksel Hald. Midten f.v. Linus Högdahl, Johannes Gurrich, Jakob Lorentzen, Kristian Gyberg, Thomas Stenersen, Sondre Solheim, Filiph Tilge, Aleksander Høiness. Foran f.v. Ebbe Stankiewicz, Erlend Johnsen, Hans Gran, Sivert Tryggestad, Matias Haug, Even Haugli.
Juniorgutta møtte tøff motstand i bronsefinalen.

Tap i bronsefinalen for Juniorgutta

Det ble en hard kamp for Juniorgutta i bronsefinalen mot Ungarn, som endte med tap 23-32.

De norske Juniorgutta, LM02, har de siste dagene spilt turnering i Ungarn. Under ledelse av det nye trenerteamet bestående av Dag Vidar Jonassen og Zarko Pejovic, møtte Juniorgutta fredag kveld Frankrike. Kampen endte med knepent tap. Matchene spilles som semifinaler, og det ble da klart at neste motstander ut ble Ungarn i turneringens bronsefinale.

Ungarn åpnet med kampens første mål og økte til en tomålsledelse før Norge reduserte til 1-2. Juniorgutta fikk det ikke helt til å sitte i angrepet og fikk ikke ballen forbi Ungarns forsvar og målvakt. Ungarn økte på sin side ledelsen til 5-1.

De grønnkledde gikk opp til en femmålsledelse (7-2) etter ti minutter, men ga seg ikke der. LM02 kjempet i forsvar, men de ungarske guttene fortsatte å øke. Like etter halvspilt omgang lå Norge bak med seks mål.

Med bare fem minutter igjen stod det 14-5 på stillingstavlen da Ungarn fikk straffe og økte til timålsledelse. Juniorgutta spilte imidlertid godt i omgangens siste minutter, og reduserte til 8-16 til pause.

Det tok bare minutter ut i andre omgang før Ungarn igjen kom seg opp i en timålsledelse. I andre omgang spilte Juniorgutta lenge ganske jevnt med hjemmelaget, men det store forspranget ungarerne skaffet seg i første omgang ble vanskelig å hente inn.

Like før halvspilt omgang økte Ungarn ledelsen igjen til elleve mål på stillingen 25-14, før det ble tolv- og deretter trettenmålsledelse. Med ti minutter igjen sto det fortsatt tretten mål mellom de to lagene.

Juniorgutta fant bedre flyt mot slutten av andre omgang, og reduserte Ungars ledelse til åtte mål med bare fem minutter igjen. Lagene spilte jevnt mot slutten, men Ungarn fikk økt ledelsen med ett mål til. Bronsefinalen i turneringen endte dermed med seier 32-23 til Ungarn.