Pijus Petrauskas
Pijus Petrauskas ble norsk toppscorer mot Polen.

10. plass for Beachjuniorgutta i EM

I Beachjuniorguttas aller første mesterskap endte de på en 10. plass etter tap for Polen i EMs siste kamp.

Beachgutta møtte Polen søndag ettermiddag til EMs siste kamp for de norske guttene.

Den første omgangen startet jevnt, og etter halvspilt omgang stod det 10-10 på måltavlen. De påfølgende minuttene dro de norske guttene i fra, før Polen utlignet til 22-22 sekunder før slutt. Norge fikk satt en 1-poenger i mål i siste sekund, og vant omgangen 23-22. Toppscorer for Norge ble Pijus Petrauskas med 11 poeng.

Den andre omgangen ble også av det jevne slaget. Etter 5 minutter spilt var stillingen 10-10, før Polen dro i fra mot slutten av omgangen. De polske guttene vant omgangen 28-24. Toppscorere for Norge ble Mikkel Kulvik Bremseth, Håvard Tårnes og Amandus Austad Adams med alle 6 poeng hver.
Stillingen etter ordinær tid ble 1-1, og kampen måtte avgjøres på shootout.

Begge lag bommet på sine første forsøk. Norge bommet også på det andre, som Polen satte i mål. De norske guttene satte sine påfølgende tre forsøk i mål, som også Polen gjorde. De polske guttene vant derfor shootouten 7-6, og kampen 2-1.

I Beachguttas aller første mesterskap endte de på en 10. plass i EM 2022 i Praha, Tsjekkia.