Simen Westby Johansen Ørjan Gabrielsen
Målvakt Simen Vestby Johansen var sentral i dagens kamp, men det holdt dessverre ikke for Beachgutta.

Tap for Beachgutta mot Danmark

Etter to seiere i går mot henholdvis Egypt og Iran, måtte Beachgutta se seg slått av danskene 2-0.

Det var Norge som kom best i gang i dagens nabooppgjør mot Danmark. Målvakt Simen Vestby Johansen stod godt mellom stengene for Norge i åpningsminuttene. Etter tre spilte minutter var det helt likt på stillingen 4-4, før Danmark rett etter gikk opp i en topoengs-ledelse. Spesialist Espen Røhmer utlignet for Norge etter seks minutter, og det var igjen helt likt. Danske Nikolaj Mogensen stod for hele 8 danske poeng fire minutter før pause. Danskene spilte rask angrepshåndball og gjorde det utfordrende for det norske forsvaret. Etter gode involveringer fra nevnte Vestby Johansen fikk Norge flere muligheter til å utligne før pause, men danskenes målvakt Simon Jensen var i det umulige hjørnet i sluttminuttene. Danskene stakk dermed av med det første poenget etter å ha vunnet første omgang 18-16.

I andre omgang var det veldig jevnt de første minuttene, og begge målvakter stod godt i hvert sitt bur. Etter tre minutter var stillingen 6-4 til Norge. Det var Norge som hadde initiativet de første minuttene i andre omgang, men danskene var aldri langt bak. Etter halvspilt omgang ledet Norge 14-10, men ledelsen varte ikke lenge. Kun to minutter etter var det igjen likt mellom nabolandene, før Danmark gikk opp i ledelsen 18-16. Det ville seg ikke helt for Norge i sluttminuttene, verken i forsvar eller angrep. Danmark vant dermed andre omgang 24-19.

Danmark - Norge 2-0