LM02 lagbilde. Bak f.v. Tord Lea Knutsen, Håkon Halvorsen, Fredrik Tønne, Fredrik Ruud, Eirik Elnan Garnvik, Jørgen Laug, Aksel Hald. Midten f.v. Linus Högdahl, Johannes Gurrich, Jakob Lorentzen, Kristian Gyberg, Thomas Stenersen, Sondre Solheim, Filiph Tilge, Aleksander Høiness. Foran f.v. Ebbe Stankiewicz, Erlend Johnsen, Hans Gran, Sivert Tryggestad, Matias Haug, Even Haugli.

Tap i siste Scandinavian Open-kamp

Juniorgutta (LM02) kjempet hele veien inn, men Sverige ble for sterke og vant 27-21.

Torsdag ettermiddag var det klart for Juniorguttas siste kamp i Scandinavian Open. Etter tap mot Danmark og Island i de to første kampene, var det et revansjelystent Norge som inntok Boligpartner Arena.

De svenske gjestene åpnet målprotokollen, men hjemmelaget utlignet raskt. Lagene fulgte hverandre tett de første 15 minuttene, og det var kun ett mål som skilte på det meste.

Så fikk de norske gutta noen tekniske feil, og Sverige kontret inn to raske mål. De gule og blå fant flyten og økte ledelsen til 12-8 etter 20 minutter. Den neste perioden ble målfattig for begge lag, og først når det gjenstod tre minutter av omgangen, scoret Norge sitt niende mål. Til pause stod det 13-11 i Sveriges favør.

Gjestene åpnet ballet også i andre omgang, men de norske gutta hadde brukt pausen godt og etter seks minutter utlignet de på stillingen 16-16. Norge viste bredden i troppen og hadde åtte spillere på scoringslista kort tid inn i omgangen.

Etter ni minutter og et gjennombrudd av Tord Lea Knutsen, gikk Norge opp i ledelsen 17-16, men Sverige var oppmerksomme og justerte raskt. Det tok ikke lang tid før svenskene igjen tok føringen i kampen, og de norske gutta hang godt med i en periode. Dessverre vartet gjestene opp med flere gode redninger, og kunne øke ledelsen mot slutten av kampen. Til slutt var det Sverige som kunne juble for seier 27-21.

Norges toppscorer, Johannes Gurrich, var toneangivende i kampen. Han endte til slutt med fem scoringer.