LM02 Trenerteam
U-guttas trenerteam, Johnny Jensen og Jan-Thomas Lauritzen

U-guttas håndball-påske i gang

U-gutta (LM04) innledet sin turneringssamling i Portugal med kamp mot vertsnasjonen skjærtorsdag.

Det var full fart fra start for begge lag, og etter drøyt fem minutter var stillingen allerede 4-3 til Norge.

Lagene fulgte hverandre tett den første halvdelen av første omgang, til tavla viste 10-10.

Derfra og fram til pause dro Portugal litt i fra, og ved halvtid var de i ledelsen 17-14.

Norge fikk andre omgangs første scoring, og gikk opp til 17-15, men Portugal holdt unna, og holdt differansen på 2-3 mål de neste ti minuttene.

Da scoret Norge på 7-meter, og stillingen var 19-18. Få minutter senere gikk Norge opp i ledelsen på 20-19, og Portugal tok time-out. Det hjalp imidlertid lite, og resten av omgangen ble preget av norsk dominans.

Kampen endte med tremålsseier til u-gutta - 29-26, etter en flott avslutning på andre omgang.

U-guttas neste kamp i turneringen er fredag klokka 1700, da med Nederland som motstander. Kampen kan du streame her!