Norges juniorgutter, her fra EM i Kroatia i august.

Tøff avslutning for juniorgutta

I bronsefinalen i TIBY møtte juniorgutta (LM02) Danmark lørdag ettermiddag. Det ble en tøff batalje.

Juniorgutta innledet turneringen med tap for Frankrike fredag, og dermed var det Danmark som ventet som motstander lørdag ettermiddag.

Kampen startet jevnt, og lagene fulgte hverandre i kampens første 10 minutter til stillingen 6-6.
Så stakk Danmark litt ifra, og til pause var stillingen 18-13 i Danmarks favør.

Andre omgang startet omtrent som første omgang sluttet, og etter 10 minutter spilt hadde Danmark økt ledelsen til 23-14.

I kampens avsluttende 20 minutter spilte Norge seg godt tilbake i kampen, men klarte aldri å ta igjen Danmarks forsprang. Kampen endte med dansk seier 31-25, og Norge endte dermed på fjerdeplass i TIBY.