EM i Montenegro
Trener Kristine Lunde, her fra EM i fjor

U-jentene tapte i Romania

U-jentene (LK04) møtte Ungarn i den rumenske turneringen Carpati Trophy lørdag ettermiddag.

Det var Norge som satte kampens første mål, og i de første minuttene var det, som mot Romania fredag, Norge som dominerte. Faktisk tok det snaut fire minutter før Ungarn scoret sitt første mål.

Etter seks minutter hadde Ungarn fortsatt bare scoret ett mål, og Norges Stine Mellestrand Bore satte vårt tredje.
Men så, etter 8 minutter var stillingen 3-3, og deretter 4-4 til Ungarn, og Norge gjorde noen tekniske feil framover.

Til pause var stillingen 14-11 i Ungarns favør, og flere ting måtte rettes på i pausen.

Det klarte imidlertid ikke det unge, norske jentene, og de tekniske feilene framover fortsatte, samtidig som at Ungarn satte angrepsspillet for alvor.

Spesielt de siste 10-15 minuttene av kampen ble helsvarte sett med norske øyne. Fra å ligge 3-4 mål bak endte kampen med ungarsk seier 32-20.

Mulighetene til å rette opp inntrykket er til stede i morgen formiddag, da Tsjekkia venter som motstander klokka 10.00.