Steffen Stegavik
Det ble tøft for Steffen Stegaviks jenter i dagens kamp.

Sola skinte ikke i Romania

Camilla Herrem var på "hjemmebane" i Baia Mare, men måtte se rumenerne juble for seier.

Sola gikk ubeseiret gjennom gruppespillet i European League, og tok seg med det til kvartfinale. Den spilles som best av to kamper, og første oppgjør mellom Sola og CS Minaur Baia Mare fant sted lørdag ettermiddag.

Sola scoret kampens første mål, men etter få minutters spill var stillingen 3-3. Etter drøyt 15 minutter var hjemmelaget foran 10-5, og da tok Sola time out.

På det meste i første omgang lå Sola 7 mål bak det rumenske laget, men til pause var de oppe på "bare" 4 mål bak, på stillingen 18-14 til Baia Mare.

Camilla Herrems gamle klubb, og dagens hjemmelag Baia Mare fikk en knallstart på andre omgang, og vant de første fem minuttene 4-1 til 22-15.

Resten av kampen gikk det meste hjemmelagets vei, mens Sola måtte slite. Flere tekniske feil, og noen bomskudd, gjorde at Baia Mare var både 10 og 11 mål foran.

Så til tross for at de selv scoret 32 mål, hjalp ikke det mot hjemmelagets 40... Et tøft utgangspunkt for Sola før neste helgs returoppgjør, men i med utsolgt i Stavanger Idrettshall vet vi jo av erfaring at "alt" kan skje!