Kadija Mardalen LK04 EM i Montenegro
Kadija Mårdalen sto godt i Norges mål, her fra EM i fjor.

Endelig seier for u-jentene!

En jevn start mellom Norges u-jenter og Tsjekkia, litt varierende perioder, men til slutt norsk firemålsseier!

Norge (LK04) vant 32-28, etter å ha vært ni mål foran på det meste.

Etter ti minutter spilt sto det imidlertid 5-5, etter en start der lagene følte litt på hverandre. Etter en timeout gikk Norge opp i ledelsen 6-5 og 7-5, og med drøyt fem minutter igjen til pause var Norge i ledelsen 12-9. De siste minuttene i første omgang var det Tsjekkia som dominerte, men Norge kunne gå til pause med ledelse 14-13.

Norge satte andre omgangs første scoring, og etter ca to minutter hadde de økt ledelsen til 17-14.

Andre omgang ble noe varierende. På det meste var Norge fem mål foran, men til slutt ble altså differansen mellom lagene på fem mål. Heldigvis i favør Norge, og u-jentene våre kunne juble for en etterlengtet seier i turneringen!

I denne kampen viste Norge en helt annen intensitet og innsatsvilje enn i de to foregående kampene. Taklingene satt som de skulle i forsvar, målvaktene sto godt bakover og framover gikk det meste på skinner!