Sindre Heldal
Sindre Heldal ble Elverums toppscorer mot Aalborg. Her fra en tidligere kamp.

Elverum tapte for Aalborg

Det var lenge jevnt mellom Elverum og Aalborg, men til slutt ble Aalborg et hakk for store og vant 32-27.

Elverum var imidlertid det laget som kom best i gang, og var i føringen i første halvdel av førsteomgang, før Aalborg spilte seg til uavgjort.
Ja, faktisk fulgte lagene hverandre helt til pause, hvor stillingen var 14-13 til hjemmelaget. I andre omgang var det allikevel de rødkledte som dominerte, og Aalborg vant med fem mål.

Emil Imsgaard sto svært godt bakerst for Elverum i førsteomgang, og serverte både dobbeltredninger og redninger på 7-meter.

Fra starten i andreomgang var det Aalborg som dominerte, og det gikk nesten ti minutter uten scoring fra Elverum...

Det bedret seg riktignok etter hvert, men Elverum måtte til slutt se seg beseiret av gruppelederen i gruppe A.

Aalborg vant 32-27, og befester med det sin posisjon som gruppeleder. Aalborgs to norske spillere Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen scoret fire mål hver.

Neste Champions League-kamp for Elverum er onsdag 2. mars, mot Pick Szeged hjemme i Terningen Arena.