En fornøyd Camilla Herrem etter en bra omgang.

Norge med overlegen seier over Puerto Rico

Norge vant hele 43-7 over Puerto Rico i første kamp i mellomrunden, i en kamp hvor vingene våre storkoste seg.

Torsdag kveld spilte Håndballjentene første kamp i mellomrunden og på motsatt side av banen stod Puerto Rico fra Mellom-Amerika.

Dette var en kamp man på forhånd var ganske sikker på at Norge skulle vinne, ettersom motstanderen kom til mellomrunden med 0 poeng og en målforskjell på -78 mål. Så spørsmålet var vel spørsmålet bare med hvor mye?

Om man syntes Camilla Herrem herjet første omgang, med sine kjente løp og 8 nydelige avslutninger, var det like så gøy å se Sanna Solberg-Isaksen score enda flere mål i andre omgang. Venstrevingene våre scorte til sammen 19 mål i denen kampen.

Camilla ble kåret til Norges beste av oss her hjemme, mens Sanna ble kåret til banens beste av arrangøren.

Til TV3 meldte Camilla etter kampen at det var gøy å spille i dag og gøy å leke med skuddteknikk.

- Det var kjekt å være utpå der, sa hun i kjent Herrem-stil.

Dagens målvakter var Rikke Granlund og Silje Solberg, Katrine Lunde fikk seg en liten pause og fulgte kampen fra tribunen.

- Det var en fin tålmodighetsprøve i dag, særlig for målvaktene, bemerket landslagets trener Thorir Hergeirsson til TV3 etter kampen.

Det var en ganske lang måltørke midt i kampen hvor det tok hele 31 min mellom det tredje og fjerde målet til Puerto Rico. Til dette kunne Silje melde at det gikk fint å holde konsentrasjonen oppe.

- Men man går jo på noen glipper når motstanden var såpass dårlig, innrømte keeperen med et flaut smil.

Moa Högdahl som bruker fritiden til eksamensjobben, melder at hun var veldig fornøyd med mye spilletid.

- Det lot meg komme godt inn i spillet, sa hun fornøyd til TV3.

Vi sier Lykke til videre, med både det ene og det andre.

Norges neste kamp i mellomspillet er mot Sverige og spilles lørdag 11.12 kl. 20:30

VM 2021, kvinner – mellomspill
Norge – Puerto Rico 43-7 (21-3)
Ciutat De Castelló, Castelló, Spania.
Toppscorer Norge: Sanna Solberg-Isaksen - 10 mål.
Toppscorer Puerto Rico:  Nathalys Ceballos, Sheila Hiraldo og Lizabeth Rodriguez alle med 2 mål hver.
Utvisninger: Ingen til noen av lagene.